دستگاه چربی گیر فاضلاب
یکی از آلاینده هایی که معمولا در فاضلاب برخی صنایع مانند رستوران ها و آشپزخانه ها وجود دارد FOGیا چربی و روغن می باشد. وجود این مواد باعث می شود که برای حذف آن از پساب خروجی از چربی گیر فاضلاباستفاده نماییم. شاخص اصلی آلودگی این فاضلاب ها (Fat, Oil, Grease) یا (چربی، روغن و گریس) می باشد. در صورت حذف نشدن چربی و روغن از فاضلاب و ورود آنها به جریان خروجی مشکلات بسیاری از جمله تهدید سلامت انسان و سایر جانداران را در پی دارد. علاوه بر این ورود چربی و روغن در فاضلاب، تصفیه بیولوژیکی را نیز با مشکل رو به رو می سازد، زیرا ذرات چربی بر روی توده های بیولوژیکی می چسبند و مانع هوادهی به باکتری های تصفیه کننده فاضلاب می شود. چربی گیرانواع مختلفی دارد مانند چربی گیرهای API ، CPI و DAF . اما اساس کار چربی گیرها به طور کلی شناورسازی و ته نشینی چربی و ذرات روغن و … می باشد.
عوامل موثر بر کارکرد چربی گیر
۱- حجم فاضلاب ورودی:هر چه حجم فاضلاب ورودی بیشتر باشد نیاز به اختلاط بیشتر دارد و در نتیجه جداسازی FOG کاهش می یابد. بنابراین باید در انتخاب ظرفیت چربی گیردقت لازم را داشت.
۲- نسبت FOG به آب:نسبت چربی های موجود به آب یا فاضلاب نیز در سرعت چربی گیری اهمیت دارد.
۳- وزن مخصوص FOG:اگر وزن مخصوص چربی های موجود در فاضلاب از آب خیلی کمتر باشد با سرعت بیشتری این مواد بر روی سطح آمده و عمل جداسازی سریع تر انجام می شود.
۴- محل نصب:علاوه بر موارد فوق محل نصب چربی گیرو نحوه ورود فاضلاب به آن نیز موردی است که باید به آن توجه گردد.
مزایای
چربی گیر
۱- عدم انتشار بو
۲- قابلیت حمل
۳- نصب و راه اندازی آسان و قابل دفن در زمین
۴- وزن پایین و قابلیت حمل و جابجایی آسان
۵- عدم نیاز به عملیات ساختمانی
۶- مقاوم در برابر خوردگی و پوسیدگی
گروه صنعتی رایمون سازنده انواع پکیج های چربی گیرپلی اتیلن و فایبر گلاس با بهترین کیفیت می باشد.
هدف ما ارائه خدمات با محوریت خلق ارزش های برتر برای گروه مشتریان می باشد.
۰۲۶۳۲۵۵۶۴۸۰(۳۰ خط)
www.raymongroup.ir
مشاهده پست مشابه : روش های تصفیه فاضلاب